Uge 7 2018

Destination: Saalbach

Afrejse: Fredag den 9. februar (Fanøfærgen)

Varighed: 10 dage

Lift kort inkl: Nej

Rejseleder fra Fanøskiklub: Nej

Uge 7 - Saalbach

Bo i Saalbach på det nyrenoverede Hotel Mulk. Hotellet ligger i gå afstand til byens indkøbsmuligheder, eller til byens modeforretninger, skibutikker m.m.

Hotellet byder på morgenbuffet - lille wellness på hotellet - opholdsrum hvor man kan hygge sig om aftenen. Her kan man også købe forskellige drikkevarer.

Saalbach har 270 km sammenhængende pister. Fra hotellet tager man skibussen

( gratis når man har liftkort ). Man kører 2 busstop, så er man ved hovedliften SchattbergXpress, der forbinder hele området. Busstoppet er tæt på hotellet.

Alle værelser har bad/toilet. Der gives rabat i værelser med 2 betalende voksne.

Pris inkl. bustransport, morgenmad og hotel og guideservice ( I har jeres egen danske guide der bor på hotellet i uge 7 ).

Voksen: 4.495,- kr

2 - 5 år: 2.195,- kr ( i forældres værelse )

6 - 11 år: 3.395,-kr ( i forældres værelse )

12 - 14 år: 3.995,- kr ( i forældres værelse )

Tilmeldte gæster fra Fanø skiklub vil blive afhentet med bus ved færgen.

Ønsker man at køre selv, trækker man blot 500,- kr pr person fra rejsens pris.

Tilmelding direkte ved Hjerting Ski Rejser, oplys venligst at du er Fanø Skiklub-medlem.

Sonja Pedersen, telefon: 22 23 46 84

info@fanoskiklub.dk